Чай в пакетиках в сучасному форматі з'явився в 1929 році стараннями дрезденського інженера Адольфа Рамбольда. Спершу в якості упаковки використовувалася марля, потім папір, зроблений з волокон мантільских конопель, а потім його замінили на більш зручний фільтрувальний папір. У 1950 році з'явилися двокамерні пакетики, які набагато швидше заварюються. У наш час з'явився чай в трикутних пакетиках, зроблених зі штучного шовку. Такий варіант фасування вважається найбільш вдалим. Справа в тому, що чай в трикутних пакетиках, як правило, краще за якістю. Він досить об'ємний, що дозволяє класти в нього більші листочки, Чай в пакетікахі проглядається наскрізь, так що Ви без зусиль зможете відразу оцінити якість наповнювача.

Який чай в пакетиках купити, щоб не розчаруватися? Спершу зверніть увагу на упаковку. Найкраще вибирати пакетований чай в щільній упаковці - картонній коробці або металевій банці. Добре, коли кожна монодоза має індивідуальну упаковку у вигляді металізованого саше, що захищає його від вологи і світла. Також слід звернути увагу на сам настій. Він повинен бути прозорим і яскравим, без замутнений і домішок, і натуральним по запаху. І, нарешті, головне - на хороший чай в пакетиках ціна не може бути дуже низькою.

Отже, сучасний напій у зручній упаковці - відмінна альтернатива розсипний заварці. Сучасний чай в пакетиках є не тільки практичним, але і цілком смачним.

Error 404
категорії