Ароматизований зелений чай - це зелений чай, в який додані різні інгредієнти для смаку і запаху. Внаслідок того, що властивості зеленого чаю відрізняються від чорного, то і для його ароматизації використовують інші ароматизатори. Однак, наприклад, лимон або м'ята підходять як для чорного, так і для зеленого чаю. А нещодавно став популярним зелений ерл грей (зелений ароматизований чай з бергамотом). Для ароматизації зеленого чаю часто використовують різні фрукти, смажений рис, пелюстки квітів (троянда, жасмин, волошки) і женьшень.

В інтернет-магазин зелений ароматизований чай у великому асортименті, і, на щастя, сьогодні ні в кого не виникає проблем з тим, де купити зелений ароматизований чай. Ми ж пропонуємо вам приготувати зелений ароматизований чай самим! Повірте, такий напій не залишить байдужими ваших гостей і позитивні відгуки зелений ароматизований чай вам гарантовані. А головне, ціна ароматизований зелений чай значно нижче, ніж у покупного! Отже, є кілька способів ароматизації чаю в домашніх умовах.

Свіжі фрукти

Це один з найпростіших способів наповнити чай фруктовим смаком і ароматом. Просто покладіть в чашку шматочок свіжого фрукта. Видавіть трохи соку лимона або апельсина, щоб додати аромат цитрусових. Полуницю, ожину, малину і чорницю спочатку краще трохи розім'яти, а вже потім додати в стакан з крижаним зеленим чаєм. Такий напій відмінно освіжає в спекотний день. Також для цієї мети згодиться сік кавуна або часточка дині, персика та нектарина. Всі вони прекрасно поєднуються з холодним зеленим чаєм.

Фруктовий сік

Додавання фруктового соку - ще один чудовий спосіб ароматизації чаю. Просто додайте пару ложок улюбленого фруктового соку в готовий чай. Апельсиновий, журавлинний або виноградний сік додадуть свіжості вашому напою. Ще один спосіб додати сік - попередньо заморозити його в морозилці і додавати у вигляді кубиків льоду. Подвійна користь: і ароматизація, і охолодження.

Термообробка

Заваріть зелений чай зі свіжими фруктами - це прекрасний спосіб ароматизувати напій. Для цієї події краще використовувати листовий чай, а не чай в пакетиках. Додайте часточки лимона, полуницю, малину і персик і залийте окропом. При термообробці фрукти і ягоди легко віддають не тільки смак і аромат, але і вітаміни. Експериментуйте з різними комбінаціями фруктів і ягід, варіації на цю тему нескінченні.

Error 404
категорії