Чай в пакетиках - практичний формат упаковки, який вибирають люди, які цінують свій час. Щоб заварювати листовий чай доводиться використовувати заварник, мити посуд, тоді як пакетований напій готують безпосередньо в чашці за одну хвилину. Подібний варіант фасування полюбився покупцям, тому виробники сьогодні пропонують купити чай в пакетиках різних сортів і смаків. Однак в різноманітті асортименту важливо вибрати якісний продукт. Економія тут недоцільна. Погнавшись за низькою ціною, можна замовити чай пакетований сумнівної якості. Такий напій навряд чи подарує насолоду смаком.

Як виробляють пакетований чай

Чайний лист висушують і додатково подрібнюють, після чого кладуть в спеціальні мішечки або пакетики. До одного краю упаковки прикріплена мотузка, за допомогою якої пакетик дістають з кухля. Для виготовлення пакетиків використовують фільтрований папір або шовковисту тканину, надаючи упаковці різні форми. Є пакетований чай в пірамідках, стандартних прямокутних пакетиках або круглих мішечках. Матеріал з дрібними порами сприяє гарному заварюванню, тому чай в чашці віддає максимум смаку та аромату. Зберегти насиченість смакоароматичної композиції допомагає додаткова індивідуальна упаковка кожного пакетика в фольгований або паперовий конверт.

Чому варто купувати пакетований чай

Головна перевага товару для споживачів - зручне приготування. Не потрібно використовувати чайник для заварки. Готують напій в будь-якій обстановці - в офісі, вдома і навіть у подорожі. Високий попит на чай в пакетиках обумовлений практичністю даного формату упаковки. Виробники постійно розширюють асортимент чаїв, вводячи в лінійки пакетованих напоїв нові смаки. Зараз можна купити чай в пакетиках чорний, зелений, білий, з фруктами і травами, іншими добавками. Інтернет-магазин Сіверпродукт допоможе замовити хороший напій в пакетиках з доставкою в будь-який регіон країни.

Error 404
категорії