Після виснажливого і активного дня так хочеться з головою зануритися в спокій і релаксацію. І для цього не обов'язково вдаватися до допомоги спеціальних препаратів або терміново замовляти спа-сеанс. Досить просто вийти у двір і зірвати пару листочків ароматної м'яти.

Ви - міський житель і доступні радості заміського життя вам невідомі? Або ви не впевнені в якості та екологічної чистоти рослин, які ростуть на вашій присадибній ділянці? Що ж, це не проблема, якщо ви опинилися в даному розділі нашого сайту - у нас ви завжди можете купити м'ятний бриз чай!

Користь чаю з м'ятою

З цієї чудо-рослини виходить чудовий заспокійливий чай, який, до того ж, дуже корисний. Цей чай м'ятний бриз чудово розслабляє і заспокоює нервову систему, ефективно знімає стрес. Жінкам, регулярно вживають м'ятний чай (особливо зелений чай з м'ятою), вдається результативно боротися із зайвою вагою. А все тому, що м'ята сприяє виробленню жіночих гормонів. Що стосується чоловіків, то вживання чаю з м'ятою призводить до розслаблення організму в цілому.

М'ятний бриз чай чудово втамовує спрагу (як гарячий, так і холодний чай з м'ятою), бореться з мігренню і високим тиском. 

Чи можна пити чай з м'ятою абсолютно всім?

Але все ж і у цієї природної панацеї є свої протипоказання. Звичайно, в розумних межах чай з м'ятою шкоду велику принести не може. Не рекомендується пити чай з м'ятою вагітним і годуючим груддю жінкам. Людям з низьким артеріальним тиском також слід обмежити вживання цього напою.

М'ятний чай можна готувати як в чистому вигляді, так і комбінуючи його з іншими напоями. Можна пити з корицею, медом, цукром, імбиром або лимоном. Приємного чаювання!

Error 404
категорії