Властивості суміші чорного і зеленого чаю

Поєднавши в єдину композицію чорний і зелений чай, ми отримаємо унікальний купаж, який включає всі корисні якості обох видів:

- зміцнює серцево-судинну систему;

- зв'язує вільні радикали і виводить токсини;

- покращує роботу шлунково-кишкового тракту;

- збагачує організм вітамінами С, В1, РР, дубильні речовини;

- запобігає окисленню клітин мозку.

Крім того, суміш чорного і зеленого чаю дозволяє вільно засвоюватися кальцію і знижує рівень цукру в крові.

Як приготувати суміш чорного з зеленим чаю

Щоб суміш чорного і зеленого чаю здобула свій ефект, необхідно з'єднувати між собою крупнолистові сорти високої якості, які оброблені за спеціальною технологією і зберігаються в правильних умовах. Пропорції можна взяти на свій розсуд. Залежно від співвідношення чорного і зеленого чаю, напій буде мати різні смакові характеристики, колір і аромат настою. Кожен чайний гурман зможе підібрати собі ідеальний мікс і насолоджуватися ним з подвійною користю для організму.

Варто також спробувати вже готовий змішаний чай, де пропорції підібрані для найкращого розкриття якостей напою: смаку, аромату. ТМ «Ловаре» пропонує на ваш вибір цілу колекцію чаю вищого сорту, до складу якого входять чорний і зелений крупнолистовий чай, вирощений на високогірних плантаціях Шрі-Ланки. Багатою палітрою смаку і насиченим ароматом наділені «Королівська мрія», «Тисяча і одна ніч» і купаж з лісовими ягодами та саусепа - яскраві букети листя чорного і зеленого чаю, натуральних фруктів і квітів.

Error 404
категорії