Чай каркаде, ще відомий як трав'яний напій із суданської троянди (гібіскус), з давніх-давен славиться своїми лікувальними властивостями. У манускриптах Стародавньої Греції та Єгипту є багато згадок про цілющі властивості чаю. Стверджується, що саме напою каркаде вся еліта древніх держав зобов'язана своїм довголіттям. У промислових масштабах лікувальний чай каркаде вирощують в Китаї, Індії, Єгипті, Таїланді і Мексиці, і імпортують по всьому світу. В останнє десятиліття багато садівників-аматорів почали обробляти суданську троянду в домашніх умовах. Чорнозем, яким славиться Україна на весь світ, прекрасно підходить для вирощування гібіскуса.

Склад чаю унікальний: вітаміни, органічні кислоти і активні речовини Великий вміст вітаміну P в пелюстках гибискуса нормалізує роботу нервової системи, зміцнює печінку і кровоносні судини. Фруктові кислоти, що містяться в чаї каркаде, значно прискорюють обмін речовин і сприяють спалюванню жиру. Перераховані переваги суданської троянди припадуть до душі всім людям, охочим схуднути, не завдаючи шкоди своєму

здоров'ю. Купити в Інтернет магазині каркаде і насолоджуватися його смаком може будь-хто. Пектин, що міститься в листі чаю, стимулює роботу шлунково-кишкового тракту, знімає запалення і має знеболюючу дію.

Купити чай каркаде рекомендується і для очищення організму від шкідливих речовин, радіонуклідів і солей, адже він є прекрасним сечогінним засобом. Чай каркаде один з небагатьох напоїв, які можна вживати як в холодному, так і гарячому вигляді. Так в ряді європейських міст, включно з Києвом, перевага віддається гарячого чаю, а в країнах з теплим кліматом вважають, що каркаде потрібно пити тільки охолодженим. У будь-якому випадку на лікувальні властивості рослини це ніяк не відбивається.

Error 404
категорії