Соєві соуси в азіатських і східних країнах зведені в культ - жоден поважаючий себе гурман з Японії або Кореї не сяде за стіл, якщо на ньому не має улюбленої заправки. У XXI столітті використання соєвого соусу в кулінарії перестало бути привілеєм Країни висхідного сонця, оскільки ця приправа стала звичною для кулінарних культур всіх країн.

Кажуть, що сою почали вперше готувати в Китаї, коли буддійські ченці вирішили стати вегетаріанцями - так світ долучився до тофу, соєвого молока, сиру і яскравого, насиченого, густого і ароматного соусу. Для жителів Сходу соя має таке ж значення, як для нас хліб - за статистикою, середньостатистичний японець вживає близько 13 літрів соєвого соусу в рік. Слід віддати належне голландцям, які вдосконалили приготування соусу і зробили його більш «легкотравним». Поговоримо про те, що міститься в цьому продукті і як його краще використовувати, щоб поліпшити смак страв.

Соус соєвий CLASSIC 1000мл "DANSOY" ПЕТ

Код товару: 018212
Артикул: 018212
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії