Багатий смак цукерок з чорносливом курагою і грецьким горіхом

Таке поєднання є справжньою енергетичної сумішшю, яка володіє відмінним смаком і приносить величезну користь. Цукерки з чорносливу, кураги і горіхів подарують заряд бадьорості і гарного настрою. Кожен з інгредієнтів сприятливо діє на організм, а також володіє багатим і приємним смаком, поєднання яких доповнене ніжним шоколадом є справжнім шедевром. Ці продукти добре доповнюють і підкреслюють смак один одного.

Шоколадні цукерки з курагою і горіхами, а також чорносливом можна брати з собою в поїздку або похід. Якщо потрібно швидко подолати відчуття голоду і поповнити сили, а для повноцінного прийому їжі немає часу або можливості, такі цукерки з чаєм стануть відмінним виходом. Такий перекус ще й дуже корисний, оскільки чорнослив сприяє нормалізації роботи шлунка і кишечника, курага допомагає виведенню шкідливих речовин, а горіхи стимулюють роботу мозку і дарують заряд бадьорості. Тому начинка цукерки, що представляє собою суміш кураги чорносливу волоських горіхів, користь якої вже загальновизнана, являє собою справжній шедевр.

Ці цукерки дуже полюбилися як дорослим, так і дітям. Такі ласощі підвищують не тільки тонус, але і настрій. Вони будуть чудовим частуванням до солодкого столу. У нас Ви можете купити унікальні цукерки чорнослив в шоколаді з волоським горіхом, які виробляються тільки зі свіжих інгредієнтів. Подаруйте собі насолоду від багатства смаку в поєднанні з користю.

Цукерки 1кг "Чорнослив+курага з горіхом"

Бренд: Аметист
Код товару: 209622
Штрих-код: 4820148610239
Артикул: 209622
В наявності
267.50
Склад: чорнослив та курага без кісточок, кондитерська глазур (цукор білий, жир рослинний), какао порошок, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатори: "Ванілін", "Какао", сіль кухонна), цукор білий, ядро горіха волоського підсушене, цукор білий.
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії