Любителям оригінальних ласощів варто спробувати інжир в шоколаді - смачне і корисне частування. Воно відоме не тільки ласунам, але і шанувальникам здорового харчування. Завдяки цьому інжир з горіхом в шоколаді вважається універсальним десертом. Екзотичний смак інжиру приємно доповнений волоським горіхом. Шоколадна глазур дуже м'яко відтіняє цей ансамбль. Цукерки з радістю їдять діти і люблять дорослі, тому вони відмінно доповнять святковий стіл і підійдуть в якості щоденного частування.

Багато любителів інжиру в шоколаді не знають, що крім смакових якостей, інжир має ряд корисних для здоров'я властивостей. Він насичений калієм, тому покращує стан стінок кровоносних судин, допомагає при розсмоктуванні тромбів. Хворим захворюваннями печінки і селезінки часто рекомендують вживати інжир. Багатий вітамінами і жирами волоський горіх допомагає нормалізувати рівень холестерину і обмін речовин. Такі властивості змушують полюбити цей десерт ще більше.

Дотримання правильних пропорцій інгредієнтів, якість продуктів і оригінальний рецепт створюють вишуканий смак цукерок. Цукерки інжиру в шоколаді - смачне джерело енергії, калію, вітамінів і рослинних жирів.

Цукерки 1кг "Інжир з горіхом"

Бренд: Аметист
Код товару: 209628
Штрих-код: 4820148610147
Артикул: 209628
В наявності
318.30
Сушений інжир з грецьким горіхом в шоколадній глазурі. Маса нетто: 1000 г Вид упаковки: картонна коробка
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії