Цукерки - це радість для кожної дитини і ласуна. Зараз виробники пропонують великий вибір, проте багато хто віддає перевагу саме улюбленим цукеркам. Тому ми пропонуємо цукерки «Метеорит» купити виробництва Україна. Перед обробкою сировина проходить ретельні перевірки, а рецепти відповідають всім зареєстрованим вимогам. Тому ми гарантуємо нашим клієнтам якість продукції, що постійно підтверджується нагородами і дипломами.

Якщо Ви хочете вибрати оригінальний десерт, то варто купити грильяжні цукерки метеорит, які ідеально підійдуть для будь-якої події. Солодка хрустка маса, покрита вишуканою шоколадною глазур'ю, поєднує смак меду і подрібненого горіха. Ці цукерки стануть відмінним доповненням до чаю або приємним подарунком.

Дотримуючись високих вимог до якості, ми змогли зберегти доступну для наших покупців ціну на цукерки метеорит. Це дозволяє нам постійно збільшувати клієнтську базу, і робити цю торгову марку все більш впізнаваною.

Ми пропонуємо замовити цукерки метеорит, ціна на які нижче ніж у багатьох виробників, в нашому магазині. Цукерки упаковані в ящики по 1 кг, що не тільки робить покупку вигідною, але і забезпечує зручне транспортування товару. Співпрацюючи з нами, Ви будете задоволені швидкістю і якістю обслуговування.

Цукерки 1кг "Метеорит Львівський"

Бренд: Аметист
Код товару: 209623
Штрих-код: 4820148610260
Артикул: 209623
В наявності
234.20
Грильяжна цукерка з натуральним медом та смаженим горіхом в кондитерській глазурі. Маса нетто: 1000 г Вид упаковки: картонна коробка
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії