У домашніх умовах можна приготувати желе з готового концентрату або самостійно вичавленого фруктового соку, молока, вершків, какао. Консистенція десерту залежить від кількості желатину, доданого в суміш. Чим його більше, тим щільніше виходить желе. Для вегетаріанців існує альтернативний желирующий компонент - агар-агар. З ним солодкі ласощі набуває іншу консистенцію, стає більш пухким і м'яким, але форму тримає добре.

Принцип приготування десерту простий. Спочатку желе у вигляді гранул, порошку або пластинок опускають в холодну воду і підігрівають, постійно помішуючи, поки желатин повністю не розчиниться. Потім рідину з'єднують з соком, морсом або молоком, розмішують і розливають по формах. Потрібної консистенції желе набуває в холодильнику.

Для приготування желе підійдуть різні соки, морси, компоти і навіть алкогольні напої.

Освоївши базові принципи, можна навчитися робити більш складні види желе: листкове, мозаїчне, мармурове. Ласощі подають в якості самостійного десерту, використовують для заливки тортів, пирогів або тістечок. Дрібно нарізане желе стане оригінальною прикрасою випічки. Для особливих випадків варто приготувати желе з додаванням алкоголю: шампанського, портвейну, хересу.

Желе Ківі 80г NEW "Деко"

Бренд: Деко
Код товару: 012519
Артикул: 012519
В наявності
6.80
Желе ТМ «Деко» - це швидке рішення для приготування яскравого десерту зі смаком екзотичного ківі. Його можна подавати порційно або заливати ним фрукти та ягоди на тортах. Желе ТМ «Деко» містять лише натуральні барвники.
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії