Невибілене борошно тонкого помелу для будь-якої випічки.
Пшеничне борошно виробляється за державним стандартом ГОСТ Р 52189-2003. Додатково до суворим критеріям ГОСТ борошно перевіряється по десяти якісними параметрами.
Для хлібопекарського борошна MAKFA вищого сорту зерно перемелюється на борошно з величиною частки в 112 мікрон - приблизно 1/10 частину міліметра. Такий помел дає високоякісне борошно, а розмір частинок має велике значення для формування якості майбутнього хліба.
Борошно вищого сорту - найніжніше і повітряне. Воно підходить практично для всіх видів борошняних виробів: хліба, булочок, кексів, бісквітів, виготовлення тіста для піци, пирогів і пиріжків, пельменів і вареників. Його можна використовувати і як загущувач для соусів.
З борошна MAKFA виходить відмінна випічка.
Вага: 2 кг.
Написати відгук