КОНСЕРВИ М’ЯСНІ СТЕРИЛІЗОВАНІ. М’ЯСО КУРЕЙ У ВЛАСНОМУ СОКУ
Маса нетто: 325 g( г) e
Склад: частини тушок курей без кістки не менше 97,4% (закладка сировини до стерилізації), сіль кухонна, морква столова, перець чорний, лист лавровий сухий.
Поживна (харчова) цінність 100 g( г) продукту: білки – 14,0(g) г, жири – 20,0 (g) г, вуглеводи – 0 (g)г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g( г) продукту: 987kJ( кДж )(236 kcal(ккал). Перед вживанням розігріти.
Перед вживанням бажано розігріти. Дата виробництва вказана на кришці або на дні банки. Номер партії виготовлення ідентичний до дати виробництва продукції.
Строк придатності не більше 18 місяців від дати виготовлення при температурі від 0°C до 25°C та відносній вологості повітря не вище 75%.
Виробник, адреса потужностей виробництва: ТОВ «Фабрика Здорово», 14037, Україна, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Інструментальна, 30.
Упаковка: гофроящик.
Кількість банок у ящику: 18 шт.
Написати відгук