Оливкова олія Olive Oil, Extra Virgin Cold Extracted, Нерафінована, Греція.
Оливкова олія Olive Oil виробляється із стиглих оливок методом, за яким оливки злегка віджимаються, щоб витягти найякіснішу оливкову олію. Віджимання проводиться виключно механічним способом, без використання хімічних препаратів.
Олія Olive Oil має ніжний смак з легкими пряними та гіркуватими нотами. Olive Oil чудово підходить для приготування салатів, маринадів та соусів.
Особливості
- Кислотність до 0,1%.
- Зберігати необхідно у темному місці.
Медичні аспекти
Для оливкової олії характерний високий вміст мононенасичених жирних кислот, особливо олеїнової кислоти. Вчені припускають, що ці кислоти знижують рівень поганого холестерину і одночасно підтримують рівень хорошого.
Той факт, що дотримання середземноморської дієти знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, вчені намагаються пояснити вмістом оливкової олії фітостеролів, поліфенолів, олеоканталу.
Як і всі інші жири, оливкова олія висококалорійна, тому при споживанні олії рекомендується дотримуватися помірності.
Написати відгук