Склад: сіль харчова гімалайська рожева крупна, суміш перців горошком -21 % (перець чорний, перець зелений, перець білий).
Гімалайська рожева сіль – це справжній гурманський продукт, який по-новому розкриє смак ваших улюблених страв. Її головні характеристики:
- Видобута вручну
- Без жодних домішок
- Без хімічної та термічної обробки
- Містить понад 84 мінералів, серед яких переважають Mg, Na, Ca, Cu, Zn, Fe, J, P
Саме завдяки вмісту значної кількості мінералів гімалайська сіль має характерний рожевий колір. Її м’який солодкувато-солоний смак з пікантним ароматом чорного, зеленого та білого перців по-особливому розкривається під час змелювання. Найкраще вона пасує до салатів, омлетів, супів, пасти, соусів, холодних закусок та інших страв із м’яса, риби, морепродуктів, овочів.
Написати відгук