Склад: сіль харчова гімалайська рожева дрібна, часник та цибуля ріпчаста сушені гранульовані - 12 %, перець рожевий подрібнений.
Гімалайська рожева сіль – це справжній гурманський продукт, який по-новому розкриє смак ваших улюблених страв. Її головні характеристики:
- Видобута вручну
- Без жодних домішок
- Без хімічної та термічної обробки
- Містить понад 84 мінералів, серед яких переважають Mg, Na, Ca, Cu, Zn, Fe, J, P
Саме завдяки вмісту значної кількості мінералів гімалайська сіль має характерний рожевий колір. Її м’який солодкувато-солоний смак з апетитними нотками часнику, цибулі і тонкою гостринкою рожевого перцю буде чудово пасувати до супів, бульйонів, салатів, омлетів та інших холодних та гарячих м’ясних, рибних, овочевих страв, несолодкої випічки.
Написати відгук