Виготовлений на основі кращих кавказьких рецептів цієї томатної приправи.
Крім традиційного набору спецій з петрушки, кропу, часнику, цибулі, червоною і зеленою паприки, червоного і стручкового перцю,
в її складі є грузинські хмелі-сунелі, що надає аджике особливу пікантність.
Вода питна, цукор, томатна паста, регулятор кислотності кислота оцтова, сіль кухонна, загусник крохмаль кукурудзяний модифікований,
овочі сушені: паприка червона, паприка зелена, часник, петрушка, кріп, цибуля, олія соняшникова рафінована дезодорована,
пряні суміші: "Аджика", "Хмелі-Сунелі", консервант сорбат калію, перець червоний або олеорезин стручкового перцю.
Написати відгук