Склад: пудра цукрова.
Цукрова пудра - традиційна прикраса будь-якої випічки. Найчастіше використовують для оздоблення пирогів, кексів, рулетів, печива, фруктових салатів. Також її добре додавати замість цукру під час приготування коктейлів, кремів, глазурі.
Бренд: ТМ «Деко».
Пакувальний матеріал: ПЕТ-плівка.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: вуглеводи - 100 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1620 кJ (кДж) (387 ксаl (ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.
Умови зберігання: зберігати в чистих, без стороннього запаху приміщеннях, за температури не вище ніж 40 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.
Написати відгук