Концентрований харчовий барвник застосовується для фарбування рідин, крему (масляного, білкового, заварного), мусу, желе, мармеладу, джему, морозива, збитих вершків, тіста, цукрової мастики і т. Д. Основні переваги гелевих барвників: фарбують продукт, не змінюючи структури ; легко змиваються з рук за допомогою води і миючого засобу; повністю готові до застосування; економічні і зручні у використанні.
Рекомендації до застосування: внесіть необхідну кількість барвника в продукт і закрутіть кришку. Рекомендоване дозування: 2-3 краплі (1-1,5 грама) на 100 грамів продукту.
Гелеві барвники відрізняються різноманітною гамою кольорів, не мають смаку і запаху, надають кондитерському виробу привабливого святкового вигляду.
Написати відгук