Глазур ванільна для паски (Деко) - ця чудова глазур виходить дуже пластичною, дуже добре лягати на випічку. У даній глазурі консистенція як у правильно збитих білків для безе, без всяких зайвих грудочок цукрової пудри, скрипучих на зубах. До глазурі (Деко) чудово прилипає різний великодній декор, також вона не тече і не застигає суцільним коржем, а я залишається дуже м'якою.
Смак у глазурі дуже легкий і з легкою кислинкою.
Глазур зі смаком ванілі Деко 75г. Напередодні свята Великодня починаються клопоти з приготуванням великоднього випічки. Особливо багато праці, продуктів і засобів вимагає випікання пасок. І тепер настав час подумати над їх прикрасою - білої апетитною глазур'ю.
Як же приготувати ідеальну глазур, щоб вона не кришилася, що не липнула, не потріскалася, була щільною і білосніжною?
Використовуйте Глазур зі смаком ванілі Деко 75г, вона надає готовим виробам привабливий вигляд та запобігає подрібнення і тріщини поверхні. Це найсмачніша частина пасхальної випічки, всі діти обожнюють з'їдати в першу чергу солодку верхівку! Глазур для пасок, яка не обсипається - це головна прикраса.
Спосіб приготування:
1. Вміст пакету висипають в посуд, додати один охолоджений яєчний білок.
2. Збивати міксером до утворення густої білої маси.
3. Нанести готову суміш на поверхню кондитерського виробу.
Вага: 75 г.
Написати відгук