КОНСЕРВИ М’ЯСНІ СТЕРИЛІЗОВАНІ ЯЛОВИЧИНА У ВЛАСНОМУ СОКУ
Маса нетто: 500 g (г) e
Склад: яловичина знежилована не менше ніж 87% (закладка сировини до стерилізації, при цьому м’язова тканина з вмістом жирової та сполучної тканини не більше 14%), жир-сирець яловичий не більше ніж 10,5% (закладка сировини до стерилізації), сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний, лист лавровий.
Масова частка м’яса з жиром не менше ніж 54 %.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білки – 17,4 g(г), жири – 16,2 g(г), вуглеводи – 0 g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту: 900 kJ( кДж) (215 kcal(ккал)).
Перед вживанням бажано розігріти. Дата виробництва вказана на кришці або на дні банки. Номер партії виготовлення ідентичний до дати виробництва продукції.
Строк придатності не більше 3 років від дати виготовлення при температурі від 0°C до 25 °C та відносній вологості повітря не вище 75%.
Виробник, адреса потужностей виробництва: ТОВ «Фабрика Здорово», 14037, Україна, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Інструментальна, 30
Упаковка: термозбіжна плівка.
Кількість банок у ящику: 12 шт.
Написати відгук