«Приправа до сала «Панська» — гармонійна суміш спецій, що надає салу апетитного аромату й неповторного соковитого смаку. Пропонуємо вам кілька способів приготування: 1) поріжте сало шматочками й натріть приправою з усіх боків, покладіть в емальований або скляний посуд і поставте в холодильник на 24 години — страва готова до споживання; 2) поріжте сало шматочками, натріть приправою з усіх боків, складіть в емальований або скляний посуд і поставте в холодильник на добу, наступного дня залийте сало окропом і кип'ятіть 10-15 хвилин, варене сало перед споживанням посипте приправою; 3) сало чи бочок натріть приправою з усіх боків, замотайте у фольгу і запікайте 20-30 хвилин. Часник Паприка Гірчиця Кмин Коріандр Чабер Пажитник Майоран Чорний перець Червоний перець (чилі) Сіль
Написати відгук