«Приправи до шашлику покращує смак та надає незабутнього, вишуканого аромату готовому м'ясу. Щоб приготувати маринад, розмішайте соус (оливкова олія або майонез, сіль, лимонний сік і «Приправа до шашлику») з порізаною кільцями цибулею. Покладіть м'ясо у маринад і залиште в холодильнику на 2-3 години. Нанижіть на шпажки мариноване м'ясо і смажте його на вогнищі чи мангалі (або й просто на пательні) до приємної хрумкої скоринки. Гірчиця Паприка Духмяний перець Чорний перець Червоний перець (чилі) Цибуля ріпчаста Цибуля порей Часник Куркума Базилік Кумін Орегано Кардамон Лавровий лист Цукор Сіль
Написати відгук