Соєвий соус з ідеальним балансом кислого, солоного і солодкого смаків, має класичний смак соевого соусу
До крафтового рецепту входять: вода питна, соєві боби, ячмінь, сіль кухонна, цукор, регулятор кислотності (кислота оцтова харчова), консерванти: бензоат натрію, сорбат калію.
Харчова та енергетична цінність на 100 г: білків – 4,4 г, жирів – 0 г, вуглеводів – 6,7 г. Калорійність: 23 ккал.
Для чого використовується: на його основі готують різні соуси, супи, маринади і приправи. Використовується в якості заправки для овочевих салатів, салатів з морепродуктів, м’яса, подається до суші, підходить для жарки. Без ГМО.
Термін зберігання 24 місяця
Написати відгук