Смак сонячного півдня в поєднанні з шоколадною глазур'ю

У холодну і дощову погоду, коли настрій поганий і здається, що немає приводів для радості, можна сумувати і надаватися зневірі, а можна створити собі гарний настрій. Підняттю життєвого тонусу сприяють оригінальні шоколадні цукерки з начинкою з сушеної дині. Вона має високі смакові якості і змушує згадати сонячний серпень з його теплом. Диня містить мікроелементи, які допомагають заспокоїти нервову систему, зняти стрес, а також мають інші корисні властивості, не кажучи вже про те, що шоколад - визнаний спосіб боротьби з нудьгою. Величезна користь в'яленої дині - загальновизнаний факт. Вважається, що вона сприяє омолодженню всього організму.

Ніжний, свіжий і приємний смак дині напевно припаде до душі практично всім. Шоколадна глазур в поєднанні з ним створює надзвичайно багату смакову гаму. Цукерки диня з горіхом в шоколаді стануть хорошим доповненням до чаю або кави. Дуже корисні цукерки із сухофруктів і горіхів можна давати дітям, не побоюючись, оскільки вони виготовлені тільки з натуральних інгредієнтів і не містять в складі ніяких шкідливих харчових добавок. Майже всі малюки дуже люблять диню, тому вони неодмінно будуть у захваті від такого частування.

ТМ Аметист пропонує купити чудові цукерки з незвичайними смаками сушених фруктів, які зберігають багатство смаку і аромату свіжих. На нашому сайті Ви можете придбати цукерки не виходячи з дому. Для цього достатньо заповнити дуже просту форму замовлення. Подаруйте собі корисні ласощі і гарний настрій.

Цукерки 1кг "Диня з горіхом в шоколаді"

Бренд: Аметист
Код товару: 209592
Штрих-код: 4820148610352
Артикул: 209592
В наявності
267.50
Склад: диня сушена, кондитерська глазур (цукор білий, жир рослинний), какао порошок, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатори: "Ванілін", "Какао", сіль кухонна), ядро горіха волоського підсушене, цукор білий.
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії