Ніжний смак персика і шоколаду

Літо - це пора тепла, сонця і солодких, ароматних персиків. Ми даємо можливість відчувати цей смак цілий рік. Цукерки з персиком і грецьким горіхом дозволяють відчути цей ніжний смак в поєднанні з чудовим чорним шоколадом. Навіть холодною сніжною зимою, відкривши коробку таких цукерок, Ви зможете відчути тепло лагідного літнього сонечка. Не дарма ці чудові південні фрукти люблять як дорослі, так і діти.

ТМ Аметист виробляє оригінальні цукерки, для яких в якості начинки використовується сушений персик, користь якого полягає у високому вмісті вітамінів і вуглеводів. Регулярне вживання сушених персиків сприятливо діє на роботу всього організму. Цей фрукт є низькокалорійним, але при цьому дуже ситним, тому такими цукерками можуть ласувати навіть ті, хто стежить за своєю фігурою.

Для себе або ж в якості подарунка, дуже хочеться купити хороші шоколадні цукерки, які володіють відмінним смаком і бездоганною якістю. Саме такими є запропоновані солодощі з персиком і волоським горіхом. Для своїх цукерок ТМ Аметист використовує тільки найкращі персики, які буквально тануть у роті. Персик володіє дуже приємними смаковими якостями і чудовим свіжим ароматом, тому їх люблять практично всі. У поєднанні з шоколадною глазур'ю їх смак розкривається ще повніше. Таке частування не залишить байдужим справжніх любителів солодощів.

Ці оригінальні вишукані шоколадні цукерки купити, інтернет магазин «Сіверпродукт» пропонує за доступною ціною. У нас Ви можете придбати свіжу продукцію, яка відповідає найвищим стандартам якості і проводиться з натуральних матеріалів. Радуйте себе і своїх близький теплим смаком літа круглий рік.

Цукерки 1кг "Персик з горіхом"

Бренд: Аметист
Код товару: 209627
Штрих-код: 4820148610130
Артикул: 209627
В наявності
332.80
Сушений персик з грецьким горіхом в шоколадній глазурі. Маса нетто: 1000 г Вид упаковки: картонна коробка
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії