Склад: цукор, глюкозний сироп, барвники штучні: Е133, Е171, Е172.
Глазур «Блискучий метеорит» готувати надзвичайно легко. Просто додайте води – і блискуче аквамаринове покриття для тортів, пирогів, булочок, пончиків та печива готове! Для швидкого застигання, наносьте глазур на гарячі вироби.
Спосіб приготування:
1. Змішайте глазур з (20-25) mL (мл) води кімнатної температури (за необхідності додайте ще (2-3) mL (мл) води).
2. Для рівномірного покриття, підготовлену глазур залиште, періодично помішуючи, на 20 хвилин.
3. Нанесіть готову глазур на поверхню кондитерського виробу.
Вміст одного пакету глазурі розрахований для прикрашання 12 мафінів або торту діаметром 26 см.
Написати відгук