Глазур зі смаком ванілі Добрик 75г. Напередодні свята Великодня починаються клопоти з приготуванням великодньої випічки. Особливо багато праці, продуктів і засобів вимагає випікання пасок. І тепер настав час подумати над їх прикрасою - білої апетитною глазур'ю.
Як же приготувати ідеальну глазур, щоб вона не кришилася, щоб не липнула, не потріскалася, була щільною і білосніжною?
Використовуйте Глазур зі смаком ванілі Добрик 75г, вона надає готовим виробам привабливий вигляд та запобігає подрібнення і тріщинам на поверхні. Це найсмачніша частина пасхальної випічки, всі діти обожнюють з'їдати в першу чергу солодку верхівку! Глазур для пасок, яка не обсипається - це головна прикраса.
Спосіб приготування:
1. Вміст пакету висипають в посуд, додати один охолоджений яєчний білок.
2. Збивати міксером до утворення густої білої маси.
3. Нанести готову суміш на поверхню кондитерського виробу.
Написати відгук