Глазур ТМ «Добрик» — надає готовим кондитерським виробам привабливий вигляд та запобігає передчасному висиханні поверхні. Для того, щоб приготувати глазур, в металевому посуді поступово розтопіть 50 г масла разом із 3 столовими ложками води, постійно помішуючи. Поступово всипайте вміст пакета. Доведіть до кипіння і постійно помішуйте. Щоб покращити властивості глазурі, потрібно додати 1 ст. ложку горілки або коньяку. Так глазур матиме приємний глянцевий блиск. Готову глазур зняти з плити і покрити нею поверхню кондитерського виробу.
Якщо ви на Різдво захочете в сімейній атмосфері приготувати імбирне печиво, для нього ідеально підійде глазур «Добрик». Також зможете розмалювати печиво власного виробництва цукровими олівцями та прикрасити декоративними посипками.
Написати відгук