Ікра білих порід риб, таких як: тріска, сайда, мойва, мінтаю вважається найдоступнішою ікрою з поміж інших, співвідношення ціна-якість.
Видобувається ікра в промислових маштабах та імпортується з США. Незважаючи на свою доступність, вона має безліч позитивних якостей, таких як: містить вітаміни групи В, що позитивно впливає на нервову та серцево-судинну системи, мінерали, що допоможуть наповнити організм споживаючи ікру білих риб.
В гастрономії ікру застосовують у вигляді: намазок, додають до салатів, смачно з млинцями, та просто у вигляді бутербродів із вершковим маслом.
Ікра білих порід риб розфасовується на спеціалізованому заводі з дотриманням всіх стандартів якості та відповідності нормам. Розфасовка відбувається в пластбанці, склобанці, жестяній банці від 80 та 500 грамів.
Доступність ікри не зменшує її популярність та користь.
Написати відгук