Що таке кава еспресо?

Еспрессо - це італійська відповідь на вашу миттєву потребу в кофеїні. Саме слово передає суть укладену в цьому напої. Все вірно, кава еспресо миттєво готується в еспресо-машині і цей шот необхідно моментально випити.

Що ще особливого? Наприклад, те, що кава еспресо заварюється при високих температурах (майже кипіння!), І під високим тиском вода проходить через дрібно мелену каву. Еспрессо виходить щільніше і більш концентрованим, ніж фільтр-кави.

Крім того, що каву еспресо вживають в чистому вигляді, вона також служить як основа для приготування безлічі смачних напоїв, такиx як американо, капучино, флет уайт, латте ... Їх відмінність в кількості який додається збитого молока або гарячої води.

Кава "FERARRA" мелена 250г Espresso брикет (1/18)

Кава "FERARRA" мелена 250г Espresso брикет

Бренд: Ferarra
Код товару: 011200
Штрих-код: 4820097818410
Артикул: 011200
Немає в наявності
Ціну уточнюйте
Італія - ​​країна, де кава давно став частиною національної кулінарії. Тому не дивно, що саме тут створили еспресо - улюблений напій багатьох шанувальників кави. Спробуйте смак досконалого італійського еспресо від ТМ FERARRA.
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії