Ні у кого не викликає сумнівів зручність пакетиків «3 в 1». Залив гарячою водою каву - і готово. На роботі, в поході, нарешті, в армії - всюди знайшли своє місце і своїх шанувальників порційні пакетики кави з цукром і вершками.

На думку фахівців, не буде великої біди, якщо іноді пити замість натуральної пакетовану каву. Звичайно, в ньому багато цукру, містяться транс-ізомерні жирні кислоти (у складі рослинних вершків) і інші не дуже корисні для людини речовини.

Але якісний напівфабрикат, який вживається в невеликих кількостях, не зашкодить здоров'ю. А порційна кава хорошої якості в магазинах знайти можна, в цьому немає сумнівів. Досить познайомитися з матеріалами спеціалізованих журналів або сайтів, щоб переконатися: є виробники, чиї продукти отримують високі оцінки у експертів.

Кава "Мак-3" Амаретто (1*20/25)

Кава "Мак-3" Амаретто (1*20/25)

Бренд: MacСoffee
Код товару: 212226
Штрих-код: 8887290109888
Артикул: 212226
В наявності
124.50
Присмак лікеру Амаретто добре поєднується із традиційними для кави фруктовими нотами. Мигдаль надає напою особливої шляхетності. МакКофе 3 в 1 Амаретто є порошком, в якому вже присутній цукор і замінник вершків.
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії