У складі маслин багато корисних речовин – це і вітаміни, і мінерали, поліненасичені жирні кислоти.
Завдяки цьому помірне вживання консервованих оливок чинить на організм людини сприятливий вплив.
Складові:
Вода питна, оливки чорні без кісточки, сіль кухонна, стабілізатор кольору: глюконат заліза Е579.
У складі маслин багато корисних речовин – це і вітаміни, і мінерали, поліненасичені жирні кислоти. Завдяки цьому помірне вживання консервованих оливок чинить на організм людини сприятливий вплив.
Користь маслин:
Профілактика тромбоутворення
Поліпшення роботи ШКТ
Стабілізація роботи периферійної нервової системи
Попередження сечокам'яної хвороби
Зміцнення кісткової тканини завдяки високому вмісту кальцію.
Прискорення загоєння ран завдяки лінолевій кислоті
Написати відгук