М'ясо тушковане. Свинина. Продукт стерилізований. ТМ Пан Іван. М'ясо тушковане — один із найкращих м'ясних продуктів у ситуації, коли приготування свіжого м'яса неможливе та/або немає можливості його зберегти придатним для вживання. М'ясо тушковане може зберігатися роками, зберігаючи свою харчову цінність. М'ясо з якого виготовляються консерви виключно українського походження. М'ясо готується у власному соку, зберігаючи всі корисні та смакові якості. По готовності бульйон, що утворився, природним чином, в прохолодних умовах, перетворюється на желе.
Інгредієнти: Свинина знеживлена (48%), вода питна, шкурка свиняча, м'ясо голів свинячих знежижене, цибуля, харчові композиції Таре П 40 Н фосфати Е451, Е450, Е452; загусник Е407; цитрат натрію Е331; аскорбат натрію Е301, нітрит натрію Е250, сіль кухонна, часник подрібнений, лавровий лист, перець чорний мелений.
Поживні властивості на 100 грам продукції:
Жири: 30 г;
Білки: 14.9 г;
Калорійність 330 ккал/1382 кДж
Спосіб застосування: як самостійна страва. Страви можуть піддаватися повторній термічній обробці протягом 5-10 хвилин. Перед вживанням розігріти. Умови зберігання за темп. від 0 до 20 і відносної вологості повітря не більше 75%.
Написати відгук