Соєвий соус з оригінальним смаком соевого соусу та ідеальним балансом кислого, солоного і солодкого смаків. До крафтового рецепту входять: вода питна, соєві боби, ячмінь, сіль кухонна, цукор, регулятор кислотності – кислота оцтова харчова, консерванти: бензоат натрію, сорбат калію. Харчова та енергетична цінність на 100 г: білків – 4,4 г, жирів – 0 г, вуглеводів – 6,7 г. Калорійність: 23 ккал. Для чого використовується: на його основі готують різні соуси, супи, маринади і приправи. Використовується в якості заправки для овочевих салатів, салатів із морепродуктів, м’яса, подається до суші та іншіх страв азиатської кухні, підходить для жарки. Без ГМО.
Написати відгук