Один з найулюбленіших фруктів дітей - це абрикос, саме тому цукерки курага в шоколаді користуються такою популярністю. Солодкий фруктовий смак приємно грає з хрустким волоським горіхом, а завершує цей ансамбль шоколадна глазур. Ці цукерки ви можете купити, щоб порадувати себе або близьких, пригостити малюків або якщо не знаєте чим доповнити чаювання.

Багатьох ласунів приваблює не тільки смак цукерок кураги в шоколаді, а й їх корисні властивості. Через високий вміст заліза, курагу радять вживати при низькому рівні гемоглобіну. Також в'ялений абрикос допомагає очистити кишечник і вивести шлаки. Волоський горіх сприяє більш високій продуктивності при мозковій активності і емоційних навантаженнях. Тому ці цукерки не тільки приносять задоволення, але і покращує стан здоров'я.

Ми пропонуємо купити курагу в шоколадній глазурі, упаковану в невеликі ящики по 1 кг. Тому покупка буде максимально вигідною, а транспортування зручним. Фахівці нашої компанії допомагають клієнтам з вибором і оформленням замовлення, тому наші покупці завжди добре відгукуються про співпрацю з нами.

Цукерки 1кг "Курага з горіхом в шоколаді"

Бренд: Аметист
Код товару: 209654
Штрих-код: 4820148610246
Артикул: 209654
Немає в наявності
Ціну уточнюйте
Сушений абрикос з грецьким горіхом в кондитерській глазурі. Маса нетто: 1000 г Вид упаковки: картонна коробка
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії